Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: “Két pontot kidobtunk az ablakon”

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz bajnokság (Serie A) vasárnap esti rangadóján az Inter és a Juventus 1-1-es döntetlent játszott egymással…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Az olasz bajnoki címvédő Inter nyáron kinevezett vezetőedzője, Simone Inzaghi nem volt elégedett a lefújás után, hiszen csapata a hajrában kapta az egyenlítő gólt:

“Nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat, sajnálom a szurkolókat, ennél egészen biztosan többet érdemeltünk volna. És nem igaz, hogy megtörtünk a második félidőben. Az egyenlítés előtt volt néhány helyzet, amikor nem zártunk megfelelően, és talán jobban kellett volna koncentrálnunk. Két pontot kidobtunk az ablakon. Véleményem szerint csak így kaphattunk gólt. Az elejétől a végéig mi irányítottuk a mérkőzést, nem engedtük kibontakozni a Juventust.”

A 45 esztendős trénert a hajrában túl heves reklamálása miatt kiállították, mellyel kapcsolatban a következőket mondta el: “bosszús gesztus volt a részemről, amelyet a csalódottság váltott ki belőlem. A játékvezető két méterre állt, látta és mondta is, hogy minden rendben, de aztán kihívta a VAR. Hibáztam, hogy így reagáltam, ugyanúgy, ahogyan a játékvezető is tévedett, amikor azt mondta, hogy minden rendben van. Talán érthető, ha kicsit dühös leszel edzőként egy ilyen fontos meccsen, a 89. percben, amikor a játékvezető továbbot int, majd mégis befújja a büntetőt. Elismerem, ez nem fest túl jó képet rólam, de abban a pillanatban úgy éreztem, ez nem VAR-esemény.”

Az utolsó négy bajnokijából csak egyet megnyerő milánói gárda tíz forduló alatt szerzett 18 pontjával a Serie A harmadik helyén tanyázik, hét-hét ponttal lemaradva az éllovas Napoli-Milan duó mögött.