Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: újabb nagy visszatérő – HIVATALOS

Theo Hernández visszatérése után a keddi napon újabb játékosa felépülését kürtölte világgá az olasz bajnokságban (Serie A) veretlenül száguldó AC Milan alakulata…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Az AC Milan csapata a kedd délelőtti órákban megerősítette, hogy Brahim Díaz koronavírus-tesztje negatív eredményt hozott, így a Real Madridtól kölcsönzött irányító három meccs kihagyása után visszatérhet a csapathoz.

A 22 éves spanyol légiós annak idején, 2016-ban még a Manchester City színeiben mutatkozott be a profik közt,  a “királyi gárda” 15.5 millió font ellenében vásárolta meg őt. Díaz másfél idény alatt csupán 21 tétmérkőzésen jutott lehetőséghez, a második kiírásban mindössze hat bajnokin került bevetésre, és összesen tíz meccset játszott. Ezt követően először tavaly nyáron egy, majd idén nyáron újabb két évre került kölcsönben a Rossonerihez.

Díaz a milánói egylet soraiban az elmúlt kiírásban minden sorozatot figyelembe véve 39 pályára lépés alatt hét gólt szerzett, az újonnan futó idény alatt pedig kilenc tétmeccsen eddig négyszer volt eredményes.