Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Depresszió miatt 19 évesen visszavonulna a tehetséges labdarúgó – sajtóhír

A közelmúltban még az eltűnéséről számoltunk be, most pedig újabb fejlemények jelentek meg a Juventus által nyáron leigazolt fiatal játékossal kapcsolatban…

(Photo by ANP Sport via Getty Images)

Az olasz Calciomercato beszámolói szerint a Juventus által nyáron a PSV Eindhoven csapatától megvásárolt Mohamed Ihattaren a visszavonulását fontolgatja, aki a közelmúltban nem jelent meg a Sampdoria együttesénél, ahova a torinói gárda kölcsönben irányította őt erre a szezonra.

Ugyanakkor a holland beszámolók szerint a futballista édesapja 2019-es halála miatt súlyos magánéleti válságba került, depresszióval küzd, így abszolút kétségessé vált reménytelien induló karrierje folytatása.

Ihattaren tízéves korától a patinás eindhoveni egyletben nevelkedett, a korosztályos csapatok végig járását követően az elmúlt két és fél szezonban már az első csapat tagja volt. A 2018-2019-es idény során debütált a felnőttek közt, azóta pedig 70 mérkőzésen húzhatta magára a PSV szerelését, melyek során kilenc alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. A 2020-2021-es kiírás során a bajnokságban 18, összességében pedig 25 pályára lépést vállalt.

Mindemellett az U15-östől az U19-es korosztályig az elmúlt években folyamatosan tagja volt a holland utánpótlás válogatottaknak.