Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Ansu Fati Agüeronak ajánlotta a győztes találatot!

A Barca 10-ese kulcsfontosságú gólt szerzett a Dinamo Kijev elleni ukrajnai találkozón, amelyet a lefújást követően egyből a szívproblémák miatt hosszú időre kieső Sergio Agüerónak ajánlott.

Mint ismert, Fati gólja egyben azt is jelentette, hogy a Bayern München mögött immáron a Barca számít a másodig hely legfőbb várományosának a csoportban. A 19 esztendős kiválóság szerint bár sokat kell fejlődniük, jó úton járnak.

“Tudjuk, hogy még sokat kell fejlődnünk és dolgoznunk. A Bajnokok Ligájában nincs könnyű meccs, ahogyan a La Ligában sem. Sok negatív tényező hat mostanában a csapatra, ezeken valahogy túl kell lépnünk, együtt, egységesnek maradnunk. Hosszú még ez a szezon, sok minden megtörténhet. Tavaly se gondolta senki, hogy megnyerhetjük a bajnokságot, mégis az utolsó fordulókig versenyben voltunk!” – idézi Fati meccs utáni szavait a Marca.

“Az öltöző együtt van, változtatni akarunk a helyzetünkön. A szurkolóink megérdemlik, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból hétről-hétre! Jó esélyünk nyílt a továbbjutásra, amiért a Benfica és a Bayern elleni találkozókon mindent meg is fogunk tenni!” – így Fati, majd egy roppant szimpatikus gesztust tett Sergio Agüero felé:

“Ez a gól Sergio Agüeróé is- Borzalmas, amin keresztül ment az elmúlt héten! Mellette vagyunk, a győzelmet is neki ajánljuk. Bízunk benne, hogy rövidesen újra közöttünk lehet!”