Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Solskjaer Micheal Jordan-hez hasonlította CR-t!

A portugál világsztár kétségkívül megmentette csapatát Bergamóban egy, a továbbjutás szempontjából is fájó vereségtől. Az MU menedzsere, ole Gunnar Solskjaer nem is ment el szó nélkül CR teljesítménye mellett.

“Ronaldo hihetetlen! Ha van játékos, aki biztosan el fogja kérni a labdát az utolsó pillanatokban, akkor az ő! A legjobb góllövő a jelenben! A második gólja számomra olyan pillanat volt, mint amikor Michael Jordan megnyerte az NBA-t a hosszabbításban. Az ilyen kaliberű játékosokat soha nem kérdőjelezheted meg! Elképesztő a karakterük!” – éltette az ötszörös Aranylabdás portugált a norvég menedzser.

“Való igaz, játszhattunk volna jobban, de amikor ilyen egyéniségek vannak a csapatodban, a kvalitásuk segíteni tud, segített is.” – jegyezte még meg Solskjaer a BeIn Sportnak adott nyilatkozatában, majd röviden összegezte csapata teljesítményét is.

“Fontos pontot szereztünk. Fizikálisan jó állapotban vagyunk, ezt pedig igazolja, hogy az utolsó pillanatokban is képesek vagyunk gólt szerezni. Hasonlóan alakult a meccs, mint az Old Traffordon. ‘Furcsa’ gólokat kaptunk, az elsőnél például biztosra vettem ,hogy az Atalanta játékosa lesen áll, hiszen David (de Gea) kilátását erősen zavarta a jelenléte, nem lepett meg, hogy David így nem védte azt a lövést. Haladnunk és fejlődnünk kell tovább!” – így Solskjaer.