Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Simeone szerint már a mérkőzés elején elúszott a győzelem

Mint ismert, a Liverpool 2-0-ra legyőzte az Atlético Madridot a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában, amelyről ezúttal nyugodtan osztotta meg a látottakat a Matracosok trénere.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Diego Simeone hozzá nem megszokott módon, nyugodtan értékelte a Vörösök ellen elvesztett BL-mérkőzést. Az argentin mester úgy gondolja, hogy ez egy teljesen más összecsapás volt, ezúttal esélyük sem volt a győzelemre, nem úgy, mint 2020 márciusában, amikor az Atlético idegenben megverte a Liverpoolt, ezzel kiejtve az angolokat.

“A Liverpool remekül kezdte az első félidőt, azonban mi is. Voltak lehetőségeink betalálni, viszont a kapott gólok és a kiállítás komplikálttá tették a helyzetünket. Innentől kezdve nem úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna. A második játékrészben ráéreztünk, hogy az emberhátrányban lévő csapat jobban védekezik, erre építve bizakodtunk abban, hogy sikerül majd betalálnunk, de végül nem így alakult. Luis Suárez gólja valóban les volt, bár nem sokon múlott. Ez merőben más mérkőzés volt, mint amikor legutóbb az Anfielden jártunk. Akkor a találkozó elejétől a végig meccsben voltunk, most az első félidőtől kezdve elúszott a győzelem lehetősége” – nyilatkozta Simeone.