Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Szoboszlai elárulta, mit mondott neki Neymar a büntetője előtt – VIDEÓ

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az RB Leipzig 2-2-es döntetlent játszott a Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének legutóbbi fordulójában. Az egyenlítő gólt a magyar válogatott középpályás, Szoboszlai Dominik szerezte tizenegyesből, ami előtt a játékoshoz odalépett Neymar, és mondott neki valamit. Szoboszlai most elárulta, hogy miről volt szó. 

(Photo by Jan Woitas/picture alliance via Getty Images)

Szoboszlai Dominik gyönyörű tizenegyessel vette be Gianluigi Donnarumma kapuját a PSG ellen a szerda esti Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, amellyel pontot mentett csapatának, az RB Leipzignek.

A magyar játékos a mérkőzés után elmondta, hogy nagy volt rajta a nyomás a tizenegyesnél, de örül, hogy higgadt tudott maradni, és be tudott találni egy olyan jó kapusnak, mint Donnarumma.

Még a mérkőzés felvételein látszott, hogy a büntető előtt Neymar odament Szoboszlaihoz, és mondott neki valamit, a válaszon pedig elmosolyogta magát a brazil támadó. A középpályás most elmondta, hogy mit mondott neki Neymar:

Megkérdezte tőlem, hogy belövöm-e. Mondtam, hogy igen. Visszakérdezett, biztos vagyok-e ebben, mire azt mondtam neki, hogy sohasem hibázom”

– mondta a goal.com-nak.