Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazio: máris hosszabbítana az olasz sztáredző

Roppant érdekes hírt szellőztetett meg a Gazzetta dello Sport. Az olasz sportnapilap szerint a korábbi, szkeptikus hozzáállás mára teljesen megváltozott, és immár a Lazio teljes vezetősége ragaszkodik Maurizio Sarri vezetőedzőhöz.

(Photo by Marco Rosi – SS Lazio/Getty Images)

Az edzőként egyszeres bajnok Sarri nyáron érkezett a Laziohoz, ahol a bajnok Interhez távozott Simone Inzaghit kellett pótolnia. A római együttes ugyan nem brillírozik, azonban a klubvezetők elégedettek a hatodik hellyel a tabellán, a szurkolók imádják a mestert, akivel roppant jó viszonyt alakítottak ki a játékosok is.

A Gazzetta dello Sport szerint a Lazio máris azon dolgozik, hogy megújítsa Sarri szerződését. A korábban a Juventus-szal bajnoki címet ünneplő szakember jelenlegi megállapodása 2023. nyaráig érvényes, ezt toldanák meg további két évvel. Állítólag a tárgyalásokat nem más, mint a 2004. óta hivatalban lévő klubelnök, Claudio Lotito kezdeményezte.

A 62 esztendős Sarri korábban a Chelsea-t és a Juventus-t irányította egy-egy szezon erejéig, míg a szülővárosa klubját, a Napolit 2015-től 2018-ig edzette.