Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a németek legújabb csillagát szemelték ki! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint ahogyan Európa élklubjai közül többen is, úgy a Real Madrid is szemet vetett a Red Bull Salzburg 19 esztendős tehetségére, Karim Adeyemire.

A 19 esztendős Salzburg-támadó az idei szezonban robbant be igazán a köztudatba, azok után, hogy eddigi 21 tétmérkőzésén 14 gólt és 2 gólpasszt jegyez.

A már a német felnőtt válogatottban is bemutatkozó (3 alkalommal – a szerk.), ott 17 perccel a bemutatkozását követően (Örményország ellen – a szerk.) is a kapuba találó Adeyemi egészen remek statisztikával bír, hiszen a 2021/22-es idényben 100 percenként betalál amikor pályára lép.

Nem véletlen a Real Madrid érdeklődése, amely a német Sport1 szerint olyannyira felkeltette az ifjú titán figyelmét is, hogy képviselői már fel is vehették a kapcsolatot a madridiakkal.

A Red Bull Salzburg politikáját ismerve, Adeyemi távozásának lényegében nem sok akadálya lehet a jövőben, megfelelő ajánlat esetén elhagyhatja Salzburgot a tehetség (…) és hogy mi számít megfelelő ajánlatnak? Adeyemi piaci értékét jelenel 20 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.de – Ezen az összeg a minimum (…)