Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az RB Leipzig középpályásával erősítene az Arsenal! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese szeretné leigazolni az RB Leipzig középpályását, Tyler Adamset.

(Photo by Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images)

A Sport Bild legfrissebb beszámolója alapján az Arsenal menedzsere, Mikel Arteta szeretné bővíteni a választási lehetőségeit a középpályán, erre pedig az első számú célpontja nem más, mint az RB Leipzigben szereplő Tyler Adams. Az “Ágyúsok” már hosszabb ideje figyelemmel kísérik a több poszton is bevethető amerikai futballista pályafutását, aki 2019 januárjában szerződött a lipcsei alakulathoz. A hírek szerint az Arsenal a nyáron szeretné is megszerezni a 22 esztendős játékost, ez viszont nem lesz olcsó mulatság. A Leipzig ugyanis nem fog engedni az Adams szerződésében szereplő 40 millió eurós kivásárlási árból, és nem hajlandó ennél alacsonyabb összegű ajánlatot meghallgatni.

Tyler Adams az RB Leipzig színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 79 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.