Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: a zaklatások miatt törölte Twitter-fiókját a középpályás

A hozzá nem értő és tapintatlan szurkolók miatt törölte magát a Twitter nevű közösségi portálról az Arsenal nyáron vásárolt középpályása, Martin Ödegaard. A norvég karmester teljesítménye kissé elmarad a várakozásoktól, ám ez senki nem jogosít fel a zaklatásra.

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

Martin Ödegaard az idei naptári év első felében, kölcsönjátékosként bizonyította, hogy szükség lehet rá az Arsenalnál. Nyáron az „Ágyúsok” nem is sajnáltak kifizetni érte 35 millió eurót a Real Madrid számára. A 23. születésnapja előtt álló légióssal ebben a szezonban máris alapemberként kívánt számolni Mikel Arteta menedzser. Azonban mára már a baszk mester sem teljesen elégedett a norvéggal, ugyanis az elmúlt három bajnokin csak csereként számolt vele. Ödegaard eddig kilenc Premier League mérkőzésen lépett pályára ősszel, ám neve mellett mindössze egyetlen gól szerepel.

Visszafogott teljesítményére sajnos olyanok is felfigyeltek, akik nem szégyenlősködtek Ödegaardnak az interneten írogatni mindenféle sértő üzenetet. Természetesen felvállalt személyazonosság nélkül. A norvég így számolt be Twitter-fiókja törléséről:

„Azt hiszem, itt általában elég sok a szar. Nem kell azért sem közösségi oldal nekem, mert már régóta nem frissítettem a Twitterem, ezért is gondoltam úgy, hogy felesleges, és egyszerűen töröltem. Óvatosnak kell lenned, amikor leleplezed magad. Nekem személy szerint már nem kell látnom ezeket a kommenteket, mert sokan névtelenül csinálják, és ez nagyon furcsa. Ha nem bírod emelt fejjel, akkor az nagyon rossz hatással lehet rád.”

– üzent jobbító szándékkal Ödegaard, a norvég TV2-nek nyilatkozva.