Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG-ből érkezhet középpályás a Fenerbahce csapatához – sajtóhír

A Szalai Attilát is foglalkoztató klub, a francia címvédő támadó szellemű brazil középpályását, Rafinhát szeretnék leigazolni. 

(Photo by John Berry/Getty Images)

A Fenerbahce komoly érdeklődést mutat a Paris Saint-Germain labdarúgója, Rafinha Alcánatara iránt, francia és török sajtóinformációk szerint. A 28 éves játékos jelenlegi szerződése 2023-ig szól a párizsi alakulattal, piaci értékét pedig 12 millió euróra becsüli a transfermarkt.com.

A brazil középpályás jó előjelekkel vágott neki a párizsi túrának, de végül nem jöttek be a számításai, ráadásul a sok új igazolásnak köszönhetően egyáltalán nem látja a helyét a PSG-ben, így szívesen továbbállna egy olyan helyre, ahol megkapja a kellő játéklehetőséget, azonban a nyár folyamán nem volt iránta komoly érdeklődő, ezért maradni kényszerült.

Rafinha pontosan egy évvel ezelőtt csatlakozott a francia együtteshez mindössze 1,5 millió euróért cserébe a Barcelona gárdájától. A 28 éves labdarúgó azóta 39 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a párizsi alakulat színeiben, amelyeken gólt nem sikerült szereznie, gólpasszból viszont hetet is felírhattunk a neve mellé. A 2021/22-es idényben mindösszesen 220 percet tölthetett el a zöld gyepen.