Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: Angol sztárcsapat szemelte ki magának Szoboszlai Dominiket!

Ugyan egyelőre még nem tudott túl sok alkalommal a RB Leipzig sikereihez hozzátenni, máris a világ élvonalához tartozó egyik klub, mégpedig a Manchester United szemelte ki a magyar válogatott 21 éves sztárját.

(Photo by Jan Woitas/picture alliance via Getty Images)

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, egészen bámulatos kivásárlási árat szabott meg a lipcsei klub Szoboszlai Dominikkel kapcsolatban. A magyar válogatott legértékesebb játékosa alig egy évvel ezelőtt igazolt a Leipzighoz, és máris komoly kérői akadhatnak.

A pletykáról ráadásul nem egy magyar bulvárportál értekezett, hanem a brit Daily Express cikkezett ma reggel. A lap szerint John Murtough, a Manchester United idén kinevezett sportigazgatója személyesen kardoskodik Szoboszlai megvásárlásáért. Az angol szakember állítólag évek óta nem erőltette ennyire egyetlen játékos megszerzését sem az Old Traffordon, mint most.

A tizenhétszeres válogatott karmester aktuális szerződése 2026-ig érvényes a lipcsei együttessel, ahol a mostani idényben tizenöt tétmeccsen hat gól és három gólpassz a mérlege.