Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

RB Leipzig: magas kivásárlási árat raktak Szoboszlai szerződésébe

A német Bild nyilvánosságra hozta több RB Leipzig játékos, köztük Szoboszlai Dominik kivásárlási árát is. 

(Photo by Mario Hommes/DeFodi Images via Getty Images)

A német Bild információi szerint hét játékos szerződésébe is került kivásárlási záradék akár a hosszabbításánál, akár a leigazolásánál, mivel úgy gondolták, hogy a jövőben nagy lehet irántuk az érdeklődés.

Közülük öt játékos, Lukas Klostermann, Konrad Laimer, Amadou Haidara, Tyler Adams és Brian Brobbey kontraktusába is 40 millió eurós kivásárlási záradék került, míg a nyáron a Manchester Citytől végleg megszerzett Angelinho szerződésébe 50 millió eurós összeget határoztak meg.

A Bild Szoboszlai Dominik nevét is megemlítette, aki az itt felsoroltak közül a legnagyobb kivásárlási árral büszkélkedhet: a magyar válogatott középpályás szerződésébe a lap szerint egy 60-70 millió eurós összeg került.

A német lap még azt is hozzátette, hogy az RB Leipzig legkeresettebb játékosa Christopher Nkunku, akinek bár nem került kivásárlási záradék a kontraktusába, jelenleg is több topklub szeretné magának megszerezni. A legfrissebb hírek szerint a Paris Saint-Germain vissza szeretné csábítani magához a francia játékost.