Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“A rivalizálás zavar, de a teljesítményemet nem befolyásolja”

Az utóbbi időben egyre több híresztelés látott napvilágot a Paris Saint-Germain csapatánál aktuális kapuskérdésről, mellyel kapcsolatban a nyáron szerződtetett Eb-győztes kapus megosztotta véleményét…

(Photo by John Berry/Getty Images)

Az AC Milan csapatát nyáron szabadon igazolhatóként elhagyó Gianluigi Donnarumma nagy reményekkel szerződött a Paris Saint-Germain együtteséhez, azonban egyelőre legfeljebb másodhegedűsnek számít a rutinosabb Keylor Navas mögött:

“A Milannál megszoktam, hogy mindig én védek, nem könnyű a mostani helyzet. A Navasszal való rivalizálás zavar, de a teljesítményemet nem befolyásolja. Néha fáj, hogy padoznom kell, de biztos vagyok benne, hogy a helyzet hamarosan megoldódik.”

A 22 éves olasz kapus nemzeti csapatában továbbra is első számú kapus, újdonsült csapatában viszont mindössze hét meccsen védett az átigazolása óta. Ezzel szemben costa ricai posztriválisa 11 tétmérkőzésen húzhatott kesztyűt.

A nemzetközi sajtóban egyesek az elmúlt időszakban már azt is híresztelték, hogy Donnarumma megbánta a párizsi szerződését és mielőbb el szeretne igazolni a csapattól.