Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: mindhiába Depay duplája, Hollandia pontokat bukott! – videóval

A D-csoporton belül a vb-címvédő Franciaország a nyeretlen Kazahsztánt fogadta, míg a G jelű kvartettben Hollandia Montenegróba látogatott…

(Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images)

D-csoport:

A vb-címvédő francia válogatott enyhén fogalmazva kiütéssel nyert a kazah nemzeti csapattal szemben. A gólzáport Kylian Mbappé kezdte el, ráadásul a PSG klasszisa szerezte mindhárom találatot az első félidőben. A fordulás után Karim Benzema folytatta, a Real Madrid rutinos csatár négy perc alatt kettőt rámolt be. A második játékrészben gólt jegyzett még Rabiot, Griezmann, valamint Mbappé saját maga negyedik találatát megszerezte. 

Franciaország – Kazahsztán 8-0 (3-0)
Gólszerzők:
Mbappé (6., 12., 32., 87.), Benzema (55., 59.), Rabiot (75.), Griezmann (84.) ill.

A mérkőzés videós összefoglalója:

A D-csoport jelenlegi állása:

G-csoport:

Kétgólos előnyt herdált el a véghajrában Hollandia. Van Gaal alakulata a 25. percben szerezte meg a vezetést Depay büntetőjével. A fordulás után gyorsan növelték előnyüket a hollandok, az 54. minutumban ismét Memphis volt eredményes. Nagyon úgy tűnt, ez a kétgólos vezetés elegendő lesz a győzelemhez. Végül nem lett az, a 82. percben Vukotic szépített, majd Vujnovic a 86. minutumban egyenlített. Érdekesség egyébként, hogy mindkét játékos csereként szállt be a mérkőzésbe. 

Montenegró – Hollandia 2-2 (0-1)
Gólszerzők:
Vukotic (82.), Vujnovic (86.) ill. Depay (25., 54.)

A mérkőzés videós összefoglalója:

A G-csoport jelenlegi állása: