Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: több mérkőzéses eltiltást kapott a Betis támadója

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bejelentette, hogy hány mérkőzésre tiltották el a legutóbbi meccsén kiállított, Nabil Fekirt. 

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az UEFA döntése alapján három nemzetközi kupamérkőzésre tiltották el a Betis támadóját, Nabil Fekirt, amit az Európa-liga soron következő két csoportmeccsén, majd pedig a tavaszi egyeneskieséses szakaszban kell letöltenie.

A Betis legutóbb, november 4-én a Leverkusen ellen szenvedett 4-0-ás vereséget az Európa-ligában. A találkozó utolsó percében Fekir és Kerem Demirbay különbözött össze, majd mindkettőt azonnali piros lappal kiállították.

Ez azt jelenti, hogy a francia támadó nem lesz ott másfél hét múlva a Ferencváros elleni csoportmérkőzésen, illetve december 9-én sem az utolsó fordulóban, a Celtic ellen sem.

A Betis jelenleg csoportja második helyén áll az El-ben 7 ponttal. Az már eldőlt, hogy a Fradi a negyedik helyen végez, de az még kérdéses, hogy a spanyolok továbbjutnak-e az Európa-liga egyeneskieséses szakaszába, vagy átsorolják a Európa-konferencialigába.