Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jövőjéről beszélt a megtépázott Uruguay szövetségi kapitánya

A dél-amerikai világbajnoki selejtezők legutóbbi játéknapján Uruguay válogatottja újabb, megsemmisítő vereséget szenvedett, amikor Bolívia ellenében kényszerültek főhajtásra egy 3-0-s zakó formájában…

(Photo by Javier Mamani/Getty Images)

A sorozatbeli negyedik elszenvedett vereség ellenére Uruguay veterán szövetségi kapitány, Óscar Tabárez továbbra is – görcsösen – ragaszkodik pozíciójához:

“Nem fogok felállni, nem gondolok arra, hogy bedobjam a törülközőt. Ez a legrosszabb pillanat, mikor nem látod a reakciót. Hiszek a játékosaimban, de nem fogok jósolgatni. Előre kell tekintenünk és megpróbálnunk kiszabadulni ebből a helyzetből. Nem tudom, hogy ki követelheti meg tőlem, hogy mondjak le, főleg ennyi, itt eltöltött idő után.”

Az egykori kétszeres világbajnok Celeste az utolsó négy meccsét elvesztette és öt kör óta nyeretlen a selejtezőkben, ezen mérkőzések alatt pedig 1-11-es (!) gólkülönbséget regisztrált.

A selejtező aktuális állása

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!