Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Gareth Bale már megint megsérült!

Hivatalosan még nem hozták nyilvánosságra az érintettek, de nem volt véletlen, hogy Gareth Bale nem lépett pályára a belgák elleni vb-selejtezőn, miközben a walesi válogatottnak alapembere, sőt csapatkapitánya.

(Photo by Huw Fairclough/Getty Images)

A Marca információi szerint a korábbi tervekkel ellentétben csak december közepétől játszhat újra a Real Madridban a lassan veteránná nemesedő Gareth Bale. Pedig a walesi szélsővel az idény elején még fontos játékosként tekintett Carlo Ancelotti vezetőedző. Azonban a sérülékeny támadó térdével problémák jelentkeztek, így augusztus vége óta nem léphetett pályára klubjában. Bale nemrég kapott újra engedélyt újra a játékra, ezt pedig ki is használta hazája. Azonban a fehéroroszok ellen csak egyetlen félidőt kapott.

Mint kiderült később, egyenlőre ennyiben is maradnak játékpercei, lévén talpsérülést szenvedett a jó Gareth. A 32 éves Bale legalább három-négy hétig fog pihenni a Real Madridnál. Állítólag Ancelotti nagyon türelmes vele, lévén az olasz szerint a szélső jó formában tért vissza a korábbi, Tottenhamnél töltött szezonját követően.

A walesi válogatott a pótselejtezőben még kivívhatja a világbajnoki szereplést 2022-ben. A Real Madrid a spanyol bajnokságban a második helyen, míg a BL-csoportját vezeti két fordulóval a zárás előtt.