Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid viheti az MU mellőzött középpályását – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Real Madridhoz igazolhat a Manchester United mellőzött középpályása, a hollan Donny van de Beek. 

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

Az angol The Sun információi szerint a Real Madrid mentheti ki Donny van de Beeket a Manchester Unitedból. A Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer egyáltalán nem titkolja, hogy nincs szüksége a holland középpályásra, és a jelenlegi szezonban mindössze néhány percet adott neki a pályán, amellyel nyíltan felvállalja, hogy nem számol a 40 millió euróba kerülő játékossal. A lap szerint a középpályás akár már a téli átigazolási időszakban a spanyol fővárosba igazolhat.

A Real Madrid 2020-ban már meg akarta szerezni a hírek szerint van de Beeket, és bár már mindenben megegyeztek a felek, az üzlet meghiúsult. Állítólag az akkori vezetőedző, Zinedine Zidane gondolta meg magát az igazolással kapcsolatban. A hírek szerint a mostani esetben is az edzőé lesz az utolsó szó, aki jelenleg Carlo Ancelotti a királyi gárdánál. A kérdés már csak az, hogy hová férne be a középpályára, ahol jelenleg olyan játékosok játszanak, mint Luka Modric, Toni Kroos, Fede Valverde vagy a frissen igazolt Eduardo Camavinga.

Van de Beek végül a Manchester Unitedben kötött ki az Ajaxból 2020 szeptemberében, de egyáltalán nem tudott rendszeres játéklehetőséghez jutni. A holland középpályás eddig 41 mérkőzésen lépett pályára az MU-ban, amelyeken egy gólt és két gólpasszt jegyzett.