Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a blancók is figyelik az argentin ászt! – sajtóhír

A madridi sportsajtó szerint a Real Madrid érdeklődését is felkeltette az idei szezonban ihletett formában futballozó Julian Alvarez teljesítménye. 

A 40 eddigi tétmeccsén 19 gólnál és 13 gólpassznál járó 21 esztendős játékos kapcsán nemrég már beszámoltunk róla, hogy a Rivernél kezdenek felkészülni arra, hogy Alvarez már nem sokáig marad Argentínában.

A legújabb hírek szerint az érdeklődök listája immáron a Real Madriddal is bővült. A madridi As című sportnapilap szerint a blancók már számos alkalommal küldtek megfigyelőket a River találkozóira, akik remek véleménnyel voltak az argentin futball jelenének legkapósabb játékosáról.

Argentínában mostanában igen sokan, sokat beszélnek Julian Alvarezről, így tett a már a felnőtt válogatott keretében is számításba vett támadót illetően Alvarez szülővárosának, Calchinnak a polgármestere is. “Kevesen tudják, de fiatalon már eltöltött egy hónapot a Real Madridnál. Ha nem lett volna olyan fiatal, egészen biztos vagyok abban, hogy Spanyolországban marad.”– fogalmazott Claudio Gorgerino, akinek állítását az ismert argentin játékosügynök, Piero Foglia is megerősítette.

“Juliant hívta a Real Madrid. Ha ugyan azok a szabályok lettek volna életben, mint amikor Lionel Messit szerződtette a Barcelona, most a Real Madrid játékosa lenne! Mivel még nem töltötte be a 16. évét, nem igazolhatták le.” – így az ügynök.

Julian Alvarez szerződése a jövő év utolsó napjával jár le a River Plate együttesénél. A River-nevelésű játékos piaci értékét jelenelg 20 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.com.