Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vidal: “Bocsánatot kérek mindenkitől!”

A dél-amerikai vb-selejtezők legutóbbi játéknapján a chilei válogatott húzóemberét szerencsétlen megmozdulása révén csapata mérkőzésének legelején kiállították…

(Photo by Marcelo Hernandez/Getty Images)

A dél-amerikai vb-selejtező zóna legutóbbi játéknapján Chile hazai környezetben 2-0-s vereséget szenvedett Ecuador ellen, miután a korai hátrány után elvesztette Arturo Vidalt a 12. percben egy balszerencsés kiállítás jóvoltából. Az Inter középpályása szabálytalansága során valósággal lerúgta ellenfele fejét.

“Még mindig nem hiszem el, hogy mi történt. Csak bocsánatot kérhetek a csapattársaimtól, az edzői stábtól, a családomtól, az egész országomtól. Folytatjuk a végsőkig a küzdelmet” – írta ki a közösségi oldalára.

Közvetlenül a mérkőzés után a kiállításával kapcsolatban a következőket mondta el: “nem láttam őt. Borzalmas érzés, hogy súlyosnak tűnő sérülést okoztam. Nagy megkönnyebbülés, hogy nincs semmi baja. Nagyon sajnálom, pocsékul éreztem magam utána.”

A selejtező aktuális állása

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!