Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem súlyos a Juventus sztárjának legújabb sérülése

Az utóbbi időben rendszeresen sérüléssel bajlódó argentin légiós a legutóbbi válogatott szünet alatt ismét összeszedett egy kisebb problémát…

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

Az argentin válogatott legutóbbi vb-selejtezőjét izomsérülése miatt kihagyó Paulo Dybala a napokban tért vissza a Juventus csapatához, de az olasz klubnál elvégzett orvosi vizsgálatok nem mutatottak ki sérülést esetében, bizonyára csak kisebb izomfájdalmakról van szó ezúttal.

A 28 esztendős támadó az aktuális idényben minden sorozatot figyelembe véve 11 találkozó alatt hat gólt szerzett, többször is különféle sérülésből kifolyólag hagyott ki mérkőzéseket.

Dybala már a hetedik szezonját kezdte a Bianconeri alkalmazásában, de sérülései és formahanyatlása révén az előző idényben kapta a legkevesebb lehetőséget. A 2020-2021-es kiírásban mindössze 19 bajnokin lépett pályára és négy gólt szerzett a csapat színeiben, de összességében is csak 25 meccsen szerepelt. Egy szezonnal korábban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett, 2015-ös megszerzése óta pedig összesen 265 mérkőzésen 106 találatot jegyzett a csapat színeiben.