Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Xavi: “nagyon elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával”

A Barcelona 1-0-ra győzött a városi rangadón az Espanyol ellen Xavi edzői bemutatkozása alkalmával a spanyol bajnokság (La Liga) szombat esti mérkőzésén…

(Photo by Manuel Queimadelos/Quality Sport Images/Getty Images)

Sikerrel zárult Xavi Hernández várva várt edzői debütálása az általa korábban játékosként erősített Barcelona kispadján. Az újonnan kinevezett szakember elégedetten értékelt a mérkőzés után, de megjegyezte, hogy csapatának még fejlődnie kell:

“A játékosok hozzáállásával nagyon elégedett vagyok, de az igazság az, hogy vannak dolgok, amiben fejlődnünk kell. Sőt, nagyon sok ilyen dolog van. Kétségtelen, hogy nem vagyunk jelenleg a legjobb helyzetben és az Espanyol sok fejfájást okozott nekünk a meccs végén, de nagy általánosságban mondhatjuk, hogy rászolgáltunk a győzelemre. A közönség csodálatos volt, és én ugyan hat éve nem jártam a Camp Nouban, és az atmoszféra, a hangulat változott, de imádtam…”

A Barcelona a mérsékelt rajt után most egy új, hosszabb távú projektet kezdett, melyet sikerült jó szájízzel kezdeni. A gránátvörös-kékek előtt ezzel együtt hosszú út állhat, hogy a mostani, hatodik helyről feljebb zárkózzanak a La Liga tabelláján.