Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A legfőbb jelöltet továbbra sem érdekli a MU posztja – sajtóhír

Ole Gunnar Solskjaer vasárnapi menesztése után a szigetországi sajtó természetesen már javában találgatja, hogy ki lehet a Manchester United következő menedzsere…

A BBC Sport beszámolói szerint a már régebb óta vágyálomként emlegetett Zinédine Zidane továbbra sem szeretne a Manchester United menedzsere lenni, a klub vezetése hiába is győzködi őt. Bizonyosan másfelé kell majd kopogtatniuk.

A francia tréner újonc edzőként, 2016 és 2018 között zsinórban háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Real Madrid együttesével, majd a harmadik BL-cím után lemondott posztjáról. A “királyi gárda” az utódjaival elképesztő gyengélkedést mutatott be, így 2019 márciusában visszatért a kispadra, és a 2019-2020-as idény végén begyűjtötték a bajnoki címet és a spanyol Szuperkupát. Ennek ellenére Zidane viszonya már korántsem volt annyira felhőtlen a klub vezetésével, mint az első, sikerekkel teli időszakban, és az évad végeztével el is köszönt az együttestől, azóta pedig nem foglalkoztatják sehol, s eddig kizárólag az általa játékosként is erősített madridiakat gardírozta.

Az angol sajtóban időről időre rendszerint felmerül Brendan Rodgers neve is, aki azonban – mivel szerződésben áll a Leicester City-vel – bőszen tagadja ezen híresztelések a valóságalapját.