Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaországból pótolhatja Kessiét az AC Milan! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint Renato Sanchest szeretné leigazolni, amennyiben Franck Kessié távozik a csapattól.

A legfrissebb beszámolók alapján az AC Milan már felkészült arra az eshetőségre, hogy a szezon végeztével elveszíti Franck Kessiét. Az elefántcsontparti középpályás szerződése ugyanis az idény végén lejár, és egyelőre nem haladnak jól a tárgyalások az esetleges hosszabbítást illetően. A footballitalia értesülései szerint a milánóiak már Kessié utódját is megtalálták a Lilleben futballozó Renato Sanches személyében. A portugál középpályásért viszont nem egyedül a Milan érdeklődik, ugyanis a Mikel Arteta vezette Arsenal is szeretné a soraiban tudni a játékost. A La Gazzetta dello Sport értesülései alapján az Európa-bajnok futballista inkább az olasz csapathoz igazolna szívesen, de legutóbbi nyilatkozata alapján az Arsenal elől sem zárkózott el teljesen.

Renato Sanches 2019 nyarán került a Lille csapatához. A klub színeiben azóta 67 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális kenyéradójához. Piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.