Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ha így folytatják, 2031-ig is játszani fognak!””

Érthető módon roppant elégedett volt a blancók trénere, Carlo Ancelotti csapata Granada elleni, több mint meggyőző teljesítményét látva. 

Az olasz mester miután kifejezte elégedettségét, név szerint külön említette jó pár futballistáját. Ancelotti a madridiak első találatát jegyző Marco Asensióval kezdett.

“Az elmúlt két meccsen a kezdőben kapott lehetőséget. A képességeit ismerjük, abszolút rászolgált a lehetőségre, hiszen minden megtesz, amit kérek tőle!” – így a tapasztalt tréner, aki szerint jó értelemben, de vannak, akik átírják az utasításait.

“Casemiro, Modric és Kroos mindig meglep engem. Ha így folytatják, akkor 2031-ig is ezen a szinten fognak futballozni! Számomra a világ legjobb három középpályásáról beszélünk. A fiatalok, mint Camavinga, Valverde vagy Antonio Blanco csak tanulhatnak tőlük. Még akkor is, ha nem egyszer olyan dolgokat is megtesznek a pályán, amit nem is kérek tőlük. Zseniális futballistákról beszélünk!” – így Ancelotti, aki szerint csapata megfelelő állapotban van, a játékosok készek átvenni egymás szerepét, az előttük álló, hektikus, év végi időszakban.

“Jó állapotban vagyunk, egészen biztos, hogy lesznek változások a következő meccseken, már csak azért is, mert minden játékos felé maximálisan él a bizalom!” – tette hozzá a blancók trénere.