Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: újabb név a menedzseri pozícióra – sajtóhír

Ole Gunnar Solskjaer vasárnapi menesztése után a szigetországi sajtó természetesen már javában találgatja, hogy ki lehet a Manchester United következő menedzsere…

(Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

A Goal információi szerint Zinédine Zidane beintésével egyidejűleg felmerült a lehetőség, hogy Mauricio Pochettino legyen a Manchester United soron következő főállású menedzsere. Az argentin tréner jelenleg a Paris Saint-Germain csapatát irányítja, de nyitott lenne visszatérni a PL-be.

A 49 éves szakember a Tottenhamnél való 2019 novemberi menesztése után bő egy évvel, idén januárban vette át a PSG irányítását, ám nem volt zökkenőmentes a munkája a francia klubnál, végül egyelőre megtartották őt, de mindkét fél részéről lehetett már olvasni, hogy nem makulátlan a kapcsolat.

Pochettino három és fél év alatt hiába vezette 293 mérkőzésen is a londoni csapatot, egyetlen nagy címet sem nyert velük, de 2019-ben a Bajnokok Ligája-döntőt játszottak. Január 2-án nevezték ki őt a PSG kispadjára, mellyel 53 meccsből 37-et megnyert, de például a Ligue 1 bajnoki címéről a tavalyi szezonban lemaradtak.