Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Solskjaer: “nagyon megtisztelő volt, hogy rám bízták a csapatot”

Ole Gunnar Solskjaer vasárnapi menesztése után a hétfői napon búcsúinterjút adott a Manchester United hivatalos oldalának…

(Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

A Manchester United csapatát közel három éven át irányító Ole Gunnar Solskjaer elérzékenyülten köszönt el a klubtól:

“Tudjátok, mit jelent nekem ez a csapat, és mit szerettem volna itt elérni. A bejárati ajtón megyek el, mert úgy hiszem, mindenki tudja, hogy mindent megtettem ezért a klubért. Ez a klub jelent nekem mindent, és értünk el együtt jó eredményeket, de sajnos végül nem tudtam azokat szállítani, amik kellettek volna, ezért itt az idő odébbállnom.

Rendkívül büszke vagyok az elmúlt három évre. Ez olyan dolog, amiről álmodsz. Az elsőtől az utolsó percig élveztem. Szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak, csodálatosak és fantasztikus emberek. Jöttek is, mentek is játékosok, de mindenkivel élvezetes volt a közös munka. Szeretném megköszönni a vezetőségi tagoknak is, hogy megadták számomra a lehetőséget, mert ez nem adatik meg mindenkinek. Nagyon megtisztelő és kiváltságos, hogy rám bízták a csapatot, és remélem, hogy jobb állapotban hagyom itt, mint amikor átvettem.”

A továbbiakkal kapcsolatban elárulta, hogy “természetesen szurkolok a srácoknak, a legjobbakat kívánom nekik. Remek játékosok vannak itt, és jó emberek. Biztos vagyok benne, hogy megindulnak felfelé. Mondtam is nekik reggel, hogy bízzanak magukban, mert ennél többre vagyunk képesek. Mutassuk ezt meg, és élvezzük, hogy Manchester United-játékosok vagyunk. Michael Carrick lép most előre. Tisztelem és szeretem. Most kicsit elérzékenyültem. Jók lesznek. Nézni fogom őket, és szurkolok nekik.”