Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benfica: “igazi nagycsapat szintjén teljesítettünk”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Barcelona gól nélküli döntetlent játszott a Benficával a Bajnokok Ligája keddi napján, ezzel a katalánok két pont előnnyel állnak a csoport második helyén…

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

A Barcelona és a Benfica mérkőzésén Seferovic a hosszabbítás ordító helyzetet maradt ki, így a lisszaboniak komoly győzelmi esélyt szalasztottak el. Ennek ellenére a portugálok mestere, Jorge Jesus elégedett volt csapata teljesítményével:

“Kiemelkedő védőmunkát mutattunk ma be, az az igazság, hogy a Barcelonának kilencvennégy perc alatt egy vagy két gólhelyzete volt csak. Aztán a legvégén a mi helyzetünknél már csak a kapussal álltunk szemben. Harminc éve edzősködöm, még soha nem láttam ilyet, hogy egy ekkora helyzet kimaradt volna, de balszerencsémre ez itt és most megtörtént velem és a Benficával. Gratulálok a csapatomnak a szervezettségéért, egy olyan eredménnyel térünk haza, amely reményt ad a további álmodozásokhoz, de nemcsak a saját kezünkben van a sorsunk. A véleményem nem változott: a Barcelona a világ legjobb csapatainak az egyike, és mi egy ilyen csapattal harcolunk a továbbjutásért. Ez a szurkolókat, a csapatot és az edzőt is büszkeséggel töltheti el, ma egy igazi nagycsapat szintjén teljesítettünk!”

A csoport állása: