Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carragher: “Messi csak sétálgat, így a PSG sem fog BL-t nyerni”

A Paris Saint-Germain hiába vezetett szerda este a Manchester City elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, az angolok megfordították és megnyerték a mérkőzést, amivel az első helyen jutottak tovább a nyolcaddöntőbe. A találkozó után sokan kritizálták a párizsiak három támadóját, de különösen Messit, amiért leginkább csak sétálgatott a meccsen, és így tett Jamie Carragher, a Liverpool korábbi védője is. 

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

A Liverpool korábbi játékosa, Jamie Carragher, aki jelenleg a Sky Sports szakkommentátorként dolgozik, nem kímélte sem a PSG-t, sem pedig Lionel Messit, Neymar és Kylian Mbappét a párizsi alakulat Manchester City elleni BL-veresége után. Véleménye szerint a franciák triója, élükön az argentinnal közel sem nevezhető jónak, csak olyanok, mintha “három átutazó” lennének.

“Ha így játszanak, soha nem fogják megnyerni a Bajnokok Ligáját, hiszen Messi csak sétálgat. Olyan, mintha három átutazót cipelnének a hátukon. Azokban a csapatokban, akik szerintem esélyesek a BL-trófea megszerzésére, egyetlen ilyen “átutazó” sincsen. A PSG-ben meg egyből három van! Így semmi esélyük BL-t nyerni. Messit mondjuk még megértem, mert 34 éves, de Mbappét nem, hiszen még csak 22 éves, neki sprintelnie kéne és segítenie a csapattársait, különösen a Manchester City ellen.”

Ezzel a vereséggel eldőlt, hogy a PSG csak a második helyen jut tovább a Bajnokok Ligája egyeneskieséses szakaszába, ahol akár olyan csapatokkal találkozhat, mint a Liverpool, a Bayern München vagy a Manchester United.