Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őrült összeget fizetne a Chelsea a Juve ászáért – sajtóhír

Egyre inkább fokozódik az érdeklődés a Juventus kulcsembere iránt, akinek eladásáról eddig hallani sem akart a torinói rekordbajnok egyesület…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint a Chelsea együttese 84 millió fontos ajánlatot készül tenni a Juventus kiválósága, Federico Chiesa megszerzése érdekében.

A Juve múlt nyáron 40+10 millió eurós vételi opcióval vette kölcsön Chiesát a Fiorentina csapatától.A 24 éves szélső a nehéz kezdet után nagyszerűen teljesített, hiszen 30 bajnoki mérkőzése alatt nyolc találatot és nyolc gólpasszt regisztrált, minden sorozatot figyelembe pedig 15 gól és 10 assziszt került a neve mellé 42 fellépés alatt az elmúlt idényben.

Chiesa a Juventus felejthető szezonjának kevés pozitívuma, jelenléte a csapat jövője szempontjából is fontos szerepet tölt be. Fiatal kora ellenére az olasz válogatottban is alapembernek számít, 2018-as debütálása óta már 38 alkalommal húzhatta magára a nemzeti válogatott mezét, és az Eb-győztes csapatnak is nélkülözhetetlen szereplője volt.

A tehetséges szélső az idei szezonban 15 mérkőzés alatt eddig háromszor tudott eredményes lenni, egyszer a bajnokságban, kétszer a BL-ben.