Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: “Nem képviselünk magas szintet!”

A Tottenham trénere, Antonio Conte őszinte véleményt fogalmazott meg csapata kiábrándító Európa-konferencialiga vereségét követően.

Mint ismert, a Spurs kikapott a szlovén Mura otthonában, és a csoportkör utolsó fordulója előtt még nem áll biztos továbbjutásra sem az újonnan életre hívott sorozatban.

Talán nem árulunk zsákbamacskát azzal, hogy a Tottenham számára nem az Európa-konferencialiga a prioritás, ám a Mura elleni vereség Antonio Conte menedzser szerint is minden szempontból kínos a csapatra nézve.

“Kínos és kellemetlen ez a vereség mindannyiunkra nézve!” – kezdte meccs utáni értékelését az olasz szakember.

“Technikailag, taktikailag és mentálisan is gyengén teljesítettünk. Nincs mentségünk erre! Rengeteg mindenben fejlődnünk kell!” – folytatta Conte, aki szerint csapata nagyon távol áll attól, hogy magas szinten teljesíthessen.

“Három hete vagyok itt. Kezdem érteni a helyzetet, látom miről is van szó valójában. Jelen pillanatban a Tottenham nem képvisel magas szintet, nagyon távol van ettől! Nem egyszerű a helyzet, sokat kell dolgoznunk azért, hogy változtassunk mindezen! Időre és türelemre lesz szükségünk! – így az önkritikus Antonio Conte.