Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real hosszabbítana Vinícius Juniorral, a PSG ezt nem szeretné – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain csapata már el is indította a hadműveletét a Real Madrid fiatal brazil támadójáért, Vinícius Juniorért. 

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A spanyol ABC értesülései szerint a Paris Saint-Germain csapata éppen arról győzködi a Real Madrid remek formában futballozó támadóját, Vinícius Juniort, hogy ne hosszabbítsa meg a szerződését a királyi gárdával.

A brazil játékosánál még mindig az első aláírt szerződése van érvényben, ezért a Real Madridnak most már nem csak meghosszabbítania kell azt, hanem egy jelentős fizetésemelést is beleraknia, ha meg szeretnék tartani a támadót. Ezzel a hírek szerint 2027-ig tolnák ki a megállapodást és megduplázná a támadó mostani 4 millió euró körüli fizetését. A jelenlegi kontraktusa 2024-ig szól, és a tárgyalásokat a jelenlegi szezon végével kezdhetik meg a játékos képviselőivel.

A PSG is akcióba lépett, és azzal szeretné megtorpedózni a Real Madrid szerződéshosszabbítását, hogy egy hat éves kontraktust ajánlanának neki évi 17 millió eurós fizetéssel. Mindez azt jelenti, hogy a franciák azt szeretnék, hogy most ne hosszabbítson a játékos, helyette majd 2024-ben ingyen igazoljon a párizsi alakulathoz. 

Az ABC információi szerint a Real Madrid nem aggódik annyira a ügy miatt, mivel Vinícius állítólag már jelezte, hogy a spanyol fővárosban szeretne maradni és ott is szeretne legendává válni. Emellett a spanyol klub elnöke, Florentino Perez is kijelentette, hogy nem hajlandó megválni brazil játékosától.