Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megegyezett egymással a Barcelona és a City szélsője – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint már mindenben megegyezett egymással a Manchester City középpályása, Ferran Torres és a Barcelona, de a klubok még nem jutottak egyezségre. 

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

A spanyol Marca információi szerint egyre biztosabb Ferran Torres érkezése a Barcelonához. A lap már úgy tudja, hogy a játékos ügynöke és a Barcelona már mindenben megegyezett a személyes feltételeket illetően, de a két klub még nem jutott egyezségre. Jelenleg azonban éppen azon dolgoznak Manchesterben, hogy ezt az akadályt elhárítsák.

A Barcelona a hírek szerint fontos szerepet ígért a szélsőnek a csapatban, amit jelenleg nem kap meg Angliában Pep Guardiolától. A spanyol játékos akár már januárban távozna, de a Barcelonának addig még rendbe kell tennie valamennyire a pénzügyi helyzetét és el kell adniuk néhány játékost.

A katalán Mundo Deportivo is megerősíti a hírt, miszerint a játékos már maga kérte Pep Guardiolától, hogy engedjék el a Barcelonába. Ferran Torres 2020 nyarán igazolt a Citybe 23 millió euró ellenében, de nem tudott alapemberré válni: 43 mérkőzésen 16 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.