Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbítana fiatal támadójával a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid meg van elégedve fiatal brazil támadójuk, Rodrygo teljesítményével, és azt szeretnék, hogy még egy ideig maradjon a klubnál. 

(Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

A spanyol ABC információi szerint Rodrygo néhány hónapon belül új szerződést fog aláírni a Real Madriddal, amivel újabb hat évre magukhoz kötnék a játékost.

A brazil támadó jelenleg 3 millió euró körül keres a spanyol csapatban, az új kontraktusában viszont már egy 6 millió eurós fizetés fog szerepelni, amit kiegészítenek teljesítményalapú bónuszokkal is. Emellett a kivásárlási árát is megemelnék 750 millió euróról 1 milliárd euróra. A lap úgy tudja, hogy a Real Madrid csapata jövőjét látja a fiatal játékosban.

Rodrygo 2019 nyarán érkezett a spanyol csapatba 45 millió euró ellenében a brazil Santos csapatától. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 75 mérkőzésen szerepelt a Real Madridban, amelyeken 11 gólt és 13 gólpasszt is jegyzett. A szezonját eddig beárnyékolja egy sérülés, azonban már előtte is többször kezdőként számított rá Carlo Ancelotti, és úgy tűnik, nem lesz ez másképp a visszatérése után sem, mivel remekül szerepelt a Sheriff Tiraspol ellen is a BL-győzelem alkalmával is.