Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli és az argentin válogatott emlékmeccset vívhat Maradona tiszteletére

Olasz sajtóbeszámolók szerint a Napoli tulajdonosa azt tervezi, hogy csapata az argentin válogatottal játsszon emlékmérkőzést Diego Maradona tiszteletére…

(Photo by Marco Cantile/LightRocket via Getty Images)

A Corriere dello Sport információi szerint a Napoli első embere, Aurelio De Laurentiis arról folytat egyeztetéseket, hogy az olasz klubcsapat és az argentin válogatott emlékmérkőzést játsszon az egy évvel ezelőtt elhunyt Diego Maradona tiszteletére.

Mint ismeretes, az argentinok világbajnok klasszisa klubszinten pályafutása legemlékezetesebb időszakát kétségkívül a Napoli csapatánál töltötte 1984 és 1991 között.

A tervek szerint az összecsapást természetesen az ikonról elnevezett nápolyi stadionban rendeznék meg előreláthatólag 2022. május 24-én. Kétség sem férhet hozzá, hogy Diego Maradona minden idők egyik legjobb játékosa, egyúttal a világon a labdarúgásra valaha a legnagyobb hatást gyakorolt személyisége volt.

Az 1986-os világbajnok legenda tavaly november 25-én 60 esztendős korában hunyt el. Emlékét világszerte milliók őrzik emlékezetükben.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!