Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: a Leeds United most a Real Madridból erősítene! – sajtóhír

Azok után, hogy Marcelo Bielsa kérésére klub a nyáron megszerezte Junior Firpot az FC Barcelonától, az argentin tréner most Madrid felé kacsingat, ahol már meg is találta kiszemeltjét. 

Az angol és spanyol sportlapok egybehangzóan állítják, hogy Bielsa mester szeretné már januárban csapatában tudni a Real Madridban mellőzött támadót, Mariano Diazt.

A 28 esztendős dominikai támadó az elmúlt három évben mindössze 52 tétmérkőzésen játszhatott a blancóknál, ahol ugyan szó nélkül elfogadta “csere-csatár” szerepét, most már talán elérkezettnek látja az időt a váltásra.

A Premier League mellett jó ajánlólevélnek tűnhet Marcelo Bielsa személye is, nem is beszélve arról, hogy Mariano még az Olympique Lyon kölcsönjátékosaként bebizonyította már, hogy amennyiben megkapja a bizalmat, hálás is tud lenni érte (48 tétmeccsen 21 gólt szerzett a 2017/18-as idényben – a szerk.).

Az angol lapok szinte biztosra veszik, hogy a Real Madrid megfelelő ajánlat esetén kész elengedni 2023 nyaráig élő szerződéssel rendelkező játékosát, akinek piaci értékét 10 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt.

Az átigazolási díj mellett Mariano Diaz fizetési igényei sem jelenthetnek problémát a Leeds-nek, amely hamarosan megkezdheti a tárgyalásokat is Real Madriddal.