Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona játékosa a Juventusban köthet ki – sajtóhír

A Zebrák már januárban elkezdenének egyezkedni a támadóval, akinek jövő nyáron lejár a szerződése, így ingyen megszerezhető.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Olasz és francia sajtóértesülések szerint a Juventus a Barcelona szélsőjét, Ousmane Dembélét szeretné leigazolni. A sérülékeny labdarúgó kontraktusa 2022 június 30-án lejár a Gránátvörös-kékekkel, ennek következtében szabadon lehet vele tárgyalni már januártól és ezt használná ki az olasz rekordbajnok. A katalánoknál tisztában vannak ezzel és az elmúlt időszakban rá is voltak állva az illetékesek a szerződésének meghosszabbítására, azonban a legújabb sajtóhírek szerint nem szeretne maradni a jelenlegi feltételek mellett a 24 éves játékos, ezért távozni fog.

Dembélé 2017-ben érkezett a Barcához 135 millió euró ellenében a Borussia Dortmundtól, így nem is meglepő, hogy hatalmas reményeket fűztek hozzá. Amikor elkerülték a sérülések voltak remek időszakai, viszont ennek megvolt az ellentettje is, de a fő probléma inkább az, hogy sokkal több időt sérült, mint amennyit játszik. A 27-szeres francia válogatott szélső 121 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Barcelonában, ezeken 30 gólt és 21 gólpasszt sikerült összehoznia. A 2021/22-es idényben eddig mindössze 73 percet játszhatott.