Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Crespo hazájába térhet vissza – sajtóhír

A legutóbbi állomáshelyéről október közepén menesztett fiatal argentin tréner hazájába térhet vissza, miután tárgyalásokat kezdeményezett a szebb napokat is látott klubbal…

(Photo by Wagner Meier/Getty Images)

A TyC Sports beszámolói szerint az argentin bajnokságban (Liga Profesional) gyengélkedő San Lorenzo csapatának vezetősége Hernán Crespót akarja kinevezni új vezetőedzőjének.

Az aktuális bajnoki kiírás hajrájában csak a mezőny legalsó régiójában tanyázó Ciclón éléről bő egy hónapja menesztették Paolo Monterót, azóta megbízott edzőként Diego Monarriz irányítja a csapatot, de a klub mielőbb végleges megoldást szeretne. Az argentin forrás úgy tudja, hogy a felek már tárgyaltak egymással és további egyeztetésekre lehet számítani köztük.

Crespót másfél hónappal ezelőtt menesztette az őt idén februárban kinevező brazil São Paulo gárdája, melyet az argentin tréner 53 mérkőzés alatt 24-szer vezetett győzelemre 19 döntetlen és tíz vereség mellett, azonban a gyengébb bajnoki teljesítmény miatt távoznia kellett. Azt megelőzően egy éven át irányította az argentin Defensa y Justicia együttesét, mellyel megnyerték a 2020-as Copa Sudamericanát és a dél-amerikai szuperkupának számító Recopát.