Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Sergio Ramos ismét nincs bevethető állapotban!

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttese ezen a hétvégén sem számíthat Sergio Ramos játékára, aki izomfáradstággal küzd.

(Photo by John Berry/Getty Images)

Sergio Ramos idén nyáron igazolt a Paris Saint-Germain együtteséhez, ám eddig nem sikerült túl jól számára a párizsi kaland. A spanyol hátvéd az előző hétvégén mutatkozhatott be új klubcsapatában a Saint-Étienne ellen, de szerdán például a Nice elleni bajnokin már nem lépett pályára. A klub közleményt adott ki a védő állapotáról, amelyben az állt, hogy a hosszú kihagyást követően rengeteget kivett a hátvédből az első bajnoki bevetés, és izomfáradstággal küzd, aminek okán nem lépett pályára a Nice ellen, és az esetleges sérülések elkerülése érdekében csak vasárnap fog ismét edzésbe állni. Ez azt jelenti, hogy Ramos a szombati, Lens elleni bajnokin sem lesz bevethető.

Ramos mellett Mauricio Pochettino nem számíthat majd Neymar, Ander Herrera és Julian Draxler játékára sem, de a hírek szerint Georginio Wijnaldum már ismét bevethető állapotban lesz.