Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luis Suarez szerint Messi a párizsi időjárás miatt szenved a PSG-ben

Luis Suarez és Lionel Messi a legjobb barátokká váltak a Barcelonában, így nem meglepő, hogy sok mindent megbeszélnek egymással. Az Atlético Madrid csatára most azt nyilatkozta, hogy az argentin a hideg időjárás miatt nem játszik jól Párizsban. 

(Photo by John Berry/Getty Images)

Lionel Messi korábbi csapattársa, Luis Suarez szerint az argentin még nem tudott beilleszkedni új csapatába, a Paris Saint-Germainbe és csak “szenved”. Ennek oka az, hogy Messi nem bírja a párizsi hideg időt, mivel eddig a barcelonai mediterrán klímához volt szokva, ezt pedig Suarez állítása szerint maga Messi mondta neki az egyik privát beszélgetésük alkalmával.

“Minden nap beszélünk, főleg a meccsekről meg a családjainkról. Legutóbb azt mondta, hogy nagyon szenved, ha hidegben kell játszania, és a havat sem bírja. De mondtam neki, hogy meg kell szoknia a hideget, mert az időjárás már csak ilyen.”

– nyilatkozta Suarez a TNT Sportnak. 

Messi ingyen igazolt a PSG-be a nyáron, miután a nehéz pénzügyi helyzetben lévő Barcelona nem tudta megtartani az argentint annak fizetési igénye miatt. Az argentin támadó azonban még mindig nem illeszkedett be új csapatába, aminek Suarez szerint a párizsi időjárás az egyik oka.

Messi eleve késve tudott bemutatkozni a PSG-ben egy sérülés miatt, a problémák pedig később is akadályozták a szezonban, vagy épp a nemzeti válogatottbeli teendői miatt nem tudott klubjában pályára lépni. Messi eddig minden sorozatot figyelembe véve 13 mérkőzésen lépett pályára a párizsi csapatban, amelyeken 4 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.