Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb PL-csapat akarja a Juventus mellőzöttjét – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóbeszámolók szerint a Juventus mindenképpen szabadulni szeretne mellőzött középpályásától már januárban…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint a Juventus csapata által távozásra ítélt Aaron Ramsey januári megszerzésért a Leeds United együttese is bejelentkezett.

A 30 esztendős walesi középpályás 2019 nyarán lejáró szerződésűként hagyta el az Arsenalt 11 év együttműködést követően, s amíg a PL-ben az “Ágyúsok” színeiben brillírozott és húzóember volt, addig az új közegben kevésbé találta meg számításait, távozása a sajtóban már jó ideje napirendi ponton szerepel. Múlt nyáron az angol bajnokság (Premier League) mezőnyéből a West Ham United és a Newcastle United egyaránt érdeklődött iránta, akik állítólag szintúgy továbbra is szívesen látnák őt.

Ramsey gyakori sérülései miatt sokszor harcképtelen, amikor pedig játszik, akkor is jobbára csak kiegészítő emberként számítottak rá, pedig már a harmadik különböző edző irányítja csapatát. Az első szezonjában 35, a másodikban 30 tétmeccsen lépett pályára, ám szerepvállalásainak nagy részét csak csereként tette meg.