Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: nem tudott nyerni a Young Boys a tartalékos United ellen – videóval

A United nem tudott visszavágni a kínos berni vereségért, azonban az a mérkőzés előtt is biztos volt, hogy első helyen jutnak tovább. A csoport másik meccsét a havazás miatt elhalasztották.

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Bajnokok Ligája, F-csoport 6. forduló
Manchester United – Young Boys 1-1 (1-1)
Helyszín: Manchester, Old Trafford Vezette: B. Bastien (francia)
Gólszerzők: Greenwood (9.) ill. Rieder (42.)
Sárga lapok: Shoretire (79.) ill.
Kiállítva:ill.

A már biztosan továbbjutó Manchester United elég tartalékosan fogadta a svájci Young Boyst. Az angolok jól kezdték a találkozót, és a 8. percben Mason Greenwood elképesztő góljával a vezetést is megszerezték. A folytatásban a vendég csapat szép lassan átvette az irányítást, azonban az egyenlítőgólhoz kellett a United játékosainak óriási hibája. Könnyelműen elszórták a labdát a saját tizenhatosuk előtt, amit Rieder egy hatalmas góllal büntetett.

A második félidőben a svájciak fölénye tovább nőtt, azonban a második félidő legnagyobb helyzete a Unitedé volt, de Elanga a kapusba lőtte a labdát. A Young Boys is megszerezhette volna a vezetést, azonban Maceiras óriási helyzetben kapu mellé lőtt.
Ralf Rangnick több fiatal játékosát is becserélte a hajrához érve, sőt a harmadik számú kapusnak, Tom Heatonnak is lehetőséget adott, illetve debütált a korábbi United-játékos Robbie Savage 18 éves fia, Charlie.

A Young Boys nem tudta megnyerni a találkozót, így biztosan a csoport utolsó helyén végeznek, függetlenül a holnapi találkozótól.

Manchester United: Henderson (Heaton 68.) – Wan-Bissaka, Matic, Bailly (Mengi 61.), Shaw – Lingard (Iqbal 89.), van de Beek, Mata (Savage 89.), Diallo (Shoretire 68.) – Greenwood, Elanga
Vezetőedző: Ralf Rangnick

Young Boys: Faivre – Maceiras, Camara (Lauper 77.), Lustenberger, Lefort – Martins Pereira, Aebischer (Sierro 62.) – Meschack (Maier 87.), Rieder (Hefti 62.), Moumi Ngamaleu – Siebatcheu (Kanga 62.)
Vezetőedző: David Wagner

A mérkőzés összefoglalója

Az F-csoport állása