Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Lenglet nevetgélve beszélgetett Lewandowskival a kiesés után – fotóval

Ahogyan arról tegnap este beszámoltunk, a Bajnokok Ligája E-csoportjának utolsó fordulójában a Benfica megelőzte a Bayern München otthonában 3-0-ás vereséget szenvedő Barcelonát, a katalánok így csak az Európa-ligában folytathatják tavasszal. A lefújás után nem tűnt úgy, hogy a kudarc túlságosan elszomorítaná Clément Lenglet-t, aki nevetgélve beszélgetett a Robert Lewandowskival.

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

A találkozót végigjátszó Lenglet nem tűnt túl csalódottnak a Bayern München elleni 3-0-ás vereséget követően. A fotók tanúsága szerint nevetgélve beszélgetett a bajorok klasszisával, Lewandowskival. Xavi viszont volt ilyen vidám: a találkozót követő sajtótájékoztatón elmondta, új korszak kezdődött a klub életében, valamint a katalán Sport újságírója, Toni Juanmartí szerint kifakadt az öltözőben, mivel úgy gondolja, néhányan nem tudják, mit jelent Barca-játékosnak lenni.

A kép elterjedését követően Lenglet közzétett egy Instagram-bejegyzést, amelyben azt írja, hogy a fotó nem tükrözte az eredmény miatt érzett csalódottságát: „Ebben az esetben a reakcióm nem párosult azzal a csalódottsággal, amit az eredmény miatt éreztem.”