Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester City: “Őszintén? Pontosan nem is tudom, milyen sorozatba kell majd pályára lépnünk!”

 

Mint ismert, a Leicester City nápolyi vereségét követően nagy meglepetésre kiesett az Európa-ligából, és tavasszal az Európa-konferencialigában lesz érdekelt – Abban a sorozatban, amely Brendan Rodgers menedzsert sem hozta különösebben lázba.

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A 48 esztendős szakember a lefújást követően kissé sajátos megközelítés mentén, a következőképpen értékelte csapata El-búcsúját.

“Vissza kell térnünk a valóságba. Talán túl naivak voltunk, és túl magasra tettük azt a bizonyos lécet. Rengeteg a fiatal játékos a csapatban, ráadásul úgy tűnik, egyénileg, a mentalitásunkon is dolgoznunk kell, hogy visszatérjünk a helyes útra. Meg kell találnunk a megoldást!” – idézi a Sky Sports a Leicester menedzserét.

“Támadásban jól játszottunk, a harmadik gólunk megszerzésére is jó esélyünk volt. A védekezésünk viszont borzalmas volt. A szünetben is arra próbáltam felhívni a játékosok figyelmét, hogy ezen a napon nem a szép játékkal kell nyernünk… Agresszívebbnek kellett volna lennünk, a Napoli góljai előtt pedig alapvető hibákat vétettünk.” – folytatta Rodgers, aki sajátos módon, de elismerte csalódottságát azt illetően, hogy az El-továbbjutásra készültek.

“Őszinte leszek, az Európa-ligában akartuk folytatni a tavaszt, meg akartuk nyerni a csoportot. Minden tiszteletem az Európa-konferencialigáé, de pontosan nem is tudom, hogy milyen sorozatban kell pályára lépnünk februárban.” – így Rodgers, aki utolsó mondatával nem biztos, hogy sok szurkolót megbékített.