Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a Bayern hívására vár a fiatal játékos! – sajtóhír

Korában mi is beszámoltunk arról, hogy Sergino Dest egyike lehet azon játékosoknak, akik akár már a télen távozhatnak Barcelonából. Az amerikai jobbhátvéd jövője a legújabb hírek szerint is kérdéses a katalán fővárosban. 

A 21 esztendős Ajax-nevelésű játékos Ronald Koeman kérésére érkezett Barcelonába 2020 nyarán, ahol Koemannál egyből alapembernek is számított a pálya jobb szélén, Xavi érkezésével ugyanakkor mintha megváltozott volna Dest helyzete is.

Az amerikai válogatott játékos kezd egyre hátrébb kerülni a kiválasztásnál, hiszen már Oscar Mingueza, Ronald Araujo, Sergi Roberto is előnyt élvez Xavinál, ráadásul januártól Dani Alves is bevethető.

Az El Nacional beszámolója szerint jelzésértékű, hogy a Bayern München ellen is már a félidőben lecserélte Xavi a jobbhátvédet, aki egyes hírek szerint éppen München felé kacsingat.

A Barcában érkezése óta 57 alkalommal játszó Destet a spanyol sajtó szerint egy megfelelő, nagyjából 30 millió euró körüli ajánlat esetén kész is elengedni a Barca – Könnyen lehet, hogy valóban Münchenbe!