Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: nem játsszák le a Tottenham-Rennes mérkőzést

Ahogyan arról beszámoltunk, elhalasztották a Tottenham és a Rennes csütörtöki Európa-konferencialiga-mérkőzését a londoni klub koronavírusos eseteire való tekintettel…

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Az UEFA közölte, hogy hosszas egyeztetések után nem sikerült olyan időpontot találniuk a Tottenham és a Rennes csapatával folytatott tárgyalások alkalmával, amely mindkettő klubnak megfelelő lett volna, így az elhalasztott mérkőzés nem kerül lejátszásra.

Ezért az ügy most az UEFA ellenőrzési, etikai és fegyelmi bizottsága elé kerül, amely a versenyszabályzattal összhangban dönt majd a találkozó sorsáról. Mint ismeretes, a francia egyesület nem értett egyet azzal, hogy elmaradjon a csütörtöki mérkőzés, noha az angolok közlése szerint nyolc játékosuk és öt stábtagjuk is fertőzött.

A G csoportban a Rennes már biztos csoportgyőztes és nyolcaddöntős, míg a jelenleg harmadik Tottenham egy esetleges győzelemmel még megelőzhetné a három ponttal előtte álló holland Vitesse-t. A mérkőzés a továbbjutásról döntene, hiszen a második helyezett továbbjut, a harmadik kiesik a sorozatban.