Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Rangnick nem akarja meggyőzni Pogbát a maradásról

A Manchester United jelenlegi, ideiglenes edzője, Ralf Rangnick elmondta, hogy nem fogja győzködni középpályását, Paul Pogbát a maradásról. 

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Paul Pogba jövője a Manchester Unitednél továbbra is bizonytalan, de egyre valószínűbb, hogy a francia középpályás ideje lejárt a Vörös Ördögöknél. Pogba szerződése 2022 júniusában jár le a klubnál, a hosszabbításról pedig szinte alig tárgyaltak a felek, mindeközben a Real Madrid és a PSG is szívesen leigazolná a játékost.

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick most elmondta, hogy nem fog Pogba útjába állni, ha el akarja hagyni a csapatot. 

“Nem azt mondom, hogy nem érné meg megtartanunk, de a játékosoknak akarniuk kell, hogy maradjanak és játszanak”

– mondta Rangnick a Manchester United bajnoki sajtótájékoztatóján.

“Ha egy játékos nem akar egy olyan klubban játszani hosszú távon, mint a Manchester United, nem hiszem, hogy volna értelme meggyőzni arról, hogy gondolja meg magát. Ez egy hatalmas klub, fantasztikus szurkolókkal, és ha még ők sem tudják meggyőzni a maradásról, akkor nincs értelme az egésznek.”

A 28 éves középpályás nem játszott a Manchester United legutóbbi hét mérkőzésén, miután még novemberben combsérülést szenvedett a francia válogatottban. Az angol klub ezt követően Dubajba küldte a játékost, hogy ott segítsék a felépülését, de Rangnicknak egyáltalán nem tetszett ez az ötlet.

“Nem szeretném, hogy a játékosaim külföldön töltsék a rehabilitációjukat, de a Pogba-esetet még akkor döntötték el, amikor nem voltam a csapatnál. A jövőben azt szeretném, hogy a sérült játékosok itt maradjanak, és ezt már meg is beszéltem az orvosi stábbal.”

A Manchester United ma este 18:30-kor a Norwich otthonában lép pályára a Premier League 16. fordulójában.