Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Agüero szerdán sajtótájékoztatót tart

A Barcelona csapata hivatalos oldalán erősítette meg, hogy hetek óta harcképtelen támadója a szerdai napon sajtótájékoztatót fog tartani…

(Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)

A Barcelona együttese megerősítette, hogy a szívritmus-zavar miatt hetek óta pihenő Sergio Agüero szerdán délben sajtótájékoztató keretein belül ad tájékoztatást a jövőjéről. Többet egyelőre a klub nem árult el, de a világsajtó egybehangzó vélekedése szerint a 33 éves argentin támadó a visszavonulását készül bejelenteni.

Mint ismeretes, az október végi, Deportivo Alavés elleni mérkőzésen légzési nehézségek miatt lecserélt Agüero esetében a kórházi vizsgálatok szívritmus-zavart állapítottak meg. A pulzusa a megszokottól eltérő és szabálytalan volt. A Barcelona tájékoztatása értelmében, dr. Josep Brugada spanyol kardiológus diagnosztikai és terápiás eljárásoknak vetette alá a játékost, s a következő három hónapban kiértékelik a kezelés hatékonyságát. Ezt követően kaphatunk majd képet a gyógyulásának üteméről és arról, hogy vajon mikor futballozhat ismét.

A Manchester City gólrekordere idén nyáron váltott klubot, egyelőre azonban nagyon nehezen indul számára a barcelonai kaland, hiszen Agüero a nyári sérülése miatt csak október 17-én debütálhatott új csapata színeiben. Az argentin csatár azóta öt meccsen szerepelt, egy gólt szerzett a Real Madrid elleni El Clásicón, és mindössze egyetlen mérkőzést játszott végig.